Jdi na obsah Jdi na menu

Zkoušky za mnou.

18. 5. 2021

Absolvoval jsem rybářské zkoušky, samotný test je rychlí podle toho jak rychle ho zvládnete. Po zkouškách následuje papírování a podepisování.
Vzhledem k pandémii jsem rovnou dostal povolenku i členskou legitimaci, nějaké publikace s rybářskými paragrafy, revíry, bylo mi ještě něco málo vysvětleno ohledně vyplňování ulovených ryb, samozřejmě jsem poplatil co jsem měl, jako nováček sem platil: zápisné, členský příspěvek, povolenku k lovu a brigádu ( ta se platit nemusí, může se odpracovat ). Pro další rok už jako člen neplatim zápisné. 
Pro rybářský lístek (RL) jsem si šel na příslušný  městský úřad, proč příslušný? Protože Vám ho vydají jen na městské části kde máte trvalé bydliště. A proč to vysvětluji? Protože né všichni máme v OP stejnou adresu trvalého bydliště a skutečnou adresu kde bydlíme.
Vydání RL je na počkání. Netřeba nic jiného než osvědčení o kvalifikaci díky testu nebo starý RL, OP a vyplnění žádosti o vydání Rl.
Žádost jsem si vyplnil na místě, bylo to jen pár okýnek, s žádostí jsem podal i OP, paní si to překontrolovala. Vyplnila RL vyplnila spodní část žádosti, zalaminovala, vzala hotovost za Rl a vydala mi ho. Dostal sem stvrzenku a sel jsem. Netrvalo to ani 10 minut. Teď už si jen vybrat místo a jít rybařit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář