Jdi na obsah Jdi na menu

BUDE OPRAVDU PEKELNÝ VÍKEND

O víkendu bude opravdu vedro, hlavně v sobotu ale vypadá to že neděle to překoná. Podle kolegyně nemá ani cenu jít na ryby že budou líné z horka. Ale přece jen ve městě je vědší vedro než v přírodě. U vody by mohlo bejt fajn ikdyby ryby nebrali. Takže váhám. Ale asi bych sjel do Hostivic, když bude tak pěkně tak proč sedět doma, potit se budu stejně tak jako tak, kdekoli. Hlavně v Hostivicích u vody bude stín a je to volnější prostranství takže tam nebude takové horko. Ale cesta tam vlakem to bude pojizdná sauna obávám se.

Musím vymyslet jak odlehčit rybařinu jak to jen půjde, vídávám rybáře v mhd jen s prutem ale na co chytaj, podběrák a peán je nutnost. Vezírek pokud si chtějí rybu ponechat ale ten nic neváží. Nějakou výbavu jako háčky, zátěž. Pokud jde někdo jen tak na lehko s batůžkem tak tomůže mít na zádech.

Takže chci se pokusit odlehčit mou rybařinu protože to má dohromady asi 15kg a pronese se to. Cestuji vlakem, MHD nebo pešky.

Ale namám tam nic extra navíc. 2 pruty, podběrák, destník, pláštěnku, pití, krabičku s háčky a zátěží, splávek, číhátka, nejakej kus vlasce, návnady/mastrahy, a nějakou směs na těsti, vydlici na prut.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář