Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEDPOVĚD SE LEPŠÍ.

26. 7. 2021

Předpověd se zlepšila alespoň na neděli. Od doby co jsem to zjistil se už vidím na rybách.

Pořád mě udivuje jak moc mě rybařina chytla ale nedivím se je to způsob odpočinku, jen voda a žádné starosti. A časem asi bude i nějakej parťák na pokec u vody. Ale to se ještě uvidí. Zatím jsem rybář samotář. Ale na zábavě to nijak neubírá. Až budu na rybách s tím kamarádem asi se přizpůsobím tomu jak bude chytat on. Přeci jen si myslím že stejnej styl lovu nám nebude překážet naopak když by každej chytal jiým stylem mohl by to být problém. Přece jen přívlač je rozsáhlá a položená je bodová. Samozrejme hrajou roli i vodni proudy. Takže jeden muže nahodit na určité místo ale prout to snese a vlasce už se motaj. Takže když budem oba chytat to samé předejdeme nějakým komplikacím.

Dnes v noci by mělo pršet ale zatím to nevypadá, buď bude pršet o mnoho později nebo to do prahy vůbec nedojde. Pokud by zítra nepršelo byl bych nadšen, mohl bych jít jak v sobotu tak i v neděli na ryby.

 

Dále bych se chtěl pokusit přidávat příspěvky do jednotlivých sekcí blogu pravidelně, někdy je přidávám jeden za druhým ale teď se mi nějak nahromadili ale neuveřejňuji. Takže se pokusím co ještě není uveřejněno, uveřejnovat alespoň přez víkend. A pak přidávat alespoň každý víkend. Článků napísu několik za týden na mobilu, píšu je převážně cestou například do práce a z práce nebo když jedu od někud z ryb, jindy na to není úplně čas nebo příslušné podmínky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář