Jdi na obsah Jdi na menu

Deník začínajícího rybáře. Tak jsem vyrazil na Berounku.

31. 5. 2021

Je málem 10h dopoledne a já sedím ve vlaku Cityelephant směr Černošice. Už jen jízda tímto vlakem je zážitek, jel jsem elephantem jen jednou a to už před hodně dlouhou dobou, je to asi 12let. Hodně se těším k vodě a to že ráno nepršelo mě hodně potěšilo. Mám s sebou umělé červíky, kukuřičku v konzervě a nějaké rohlíkové nástrahy. Mam v plánu si u vody pořizovat jak fotky tak i video. První snímek a video jsem už pořídil ve vlaku. Z hlavního nádraží jelo jen pár lidí ale když už jsem na smíchovském nádraží nastupuje lidí dost. Se mnou ve vlaku očividně jedou cyklisté, turisté i nějaký ten pes. Počasí je opravdu dobré není zima ale vedro také ne, aktuálně je prý 15°C. Cestou přemýšlím o další lokaci kterou bych chtěl navštívit, Štěchovice nebo nějaké okolí. 
Jsem zvědav jak bude voda vypadat a jak to tam půjde. Netuším jaký bude proud na Berounce ale rozhodně bych rád chytal na plavanou i kdybych měl pořád přehazovat.
Ale pokud to bude hodně špatný vyměním montáž a půjdu na položenou. Tak na plavanou nic moc, zkusil sem červíky ale i kukuřičku i na rohlík došlo. Bohužel se nepoštěstilo ale chybama se člověk učí a tak doufám že další výprava k vodě bude uspěšnější. U vody sem vydržel asi 6h. Zítra pokud bude podobné počasí vyrazím jen na ostrov štvanici. Poštěstilo se mi jet i cestou zpět citielefantem.  Počasí bylo proměnlivé. Přeháňky střídalo sluníčko ale u vody bylo pěkně. Rybářům zdar a rybám obzvlášť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář