Jdi na obsah Jdi na menu

DENÍK POKROČILÉHO RYBÁŘE.

26. 7. 2021

Byl jsem v neděli zase alespoň na Vltavě.

Revír 401017, ostrov Štvanice. Nejdřív jsem asi první dvě hodiny nechytil nic. Ale pak jsem dohromady vytáhl 16 okounů na twistera a 4 se my vyháčkovali ve vodě. Zjistil jsem že na velice pomalou přívlač velmi dobře reagují i vědší kusy Okounů. Nejvědší měl 27cm a byl opět vypuštěn zpět. Třeba ještě povyroste. V neděli bylo polojasno ale i tak parádní počasí a u vody jsem byl cca od 15h až do 20.30.

Další víkend bych jel zase třeba na Berounku do Černošic. Nejspíš nebudu sám, ale to je zatím 50/50, dozvím se to až ve čtvrtek. Rád bych tam zkusil jak přívlač tak i položenou, tentokrát zakrmenou, když jsem tam byl naposled nezakrmil jsem, to jsem byl jestě zoban a nepovažoval jsem to za důležité. Ale to už uteklo hodně vody. Dnes si dělám doma i směs na těsto které si připravuji u vody. Ale jak už jsem psal. Přizpůsobím se tomu jak bude chytat parťák.

Kolegině z práce mi věnovala kufřík s rybařinou. Jsou tam woblery, třpitky, nějaké háčky, olůvka a další věci. Ještě to proberu, kufřík zevnitř utřu, rezavé háčky asi povyhazuji nebo zkusím zjistit jestli nepůjdou vyčistit. Kufřík chci na velkou rybařinu, tedy na velké kusy například na přívlač. Krom věcí v kufříku jsem dostal i nějaká krmítka. Takže bych je rád také provětral.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář