Jdi na obsah Jdi na menu

BEROUNKA NEBO KYJSKÝ RYBNÍK?

26. 7. 2021

Podle toho jak se dohodnu s partakem to bude buď Berounka nebo Kyjský rybník.

Na kyjském rybníce sem nebyl ale vím že bych tam chtěl zkusit přívlač. Ale pokud pojedem na Berounku musím si připravit tu směs na těsto a vzít s sebou nějaký dip asi konopný. Ten jsem pořídil na Catchman eshopu spolu s dipem žížalím.

Tak jsem zkusil elektronický hlasič na vidlidlci co mam a kupodivi pasuje. Ale s druhym hlasičem je menší potíž protože nemám druhou vydlici, zbastlil jsem si druhou rádiby vidlici co se upíná k té první l, není tam zádné šroubování kam bych dal hlásič. Ale kolegině že prej doma má vidlici a že by mi ji donesla. Což by můj problém vyřešilo. Když už mám hlásiče takřka v provozu asi bych je měl také vyzkoušet a naučit se s nima pracovat. Takže na kyjském rybníce je vyzkouším. Parťák na ryby má jiné plány a v sobotu příjde návštěva takže na Berounku nepojedu. Půjdu jen na kyjský rybník což je asi 25 minut od nás. Hlavně je to neprozkoumané území, ještě sem tam nechytal. Asi budu kombinovat chvilku přívlač a pak položenou nebo mlaskačku. Asi pujdu brzo, jestě dopoledne abych nešel když bude vedro. Pak už to hude jedno, domu budu muset ikdyby bylo vedro jako v peci..

ona by byla i třetí možnost, jit opět na štvanici kdy jsem tam hned a hned jsem zase doma ale tam jsem furt. Povědšinou jsem tam na jednom místě které mám oblíbené. Nepořizoval jsem si celosvazovku jen pro to abych chodil jen v Praze, dobře Kyjský rybník není mimo Prahu ale je to neprobádané území a proto tam chci jít. A přece musím provětrat třpytky a vyzkoušet nové hlásiče. Mimochodem na druhý hlásič jsem si objednal „vidlici“ se závitem. Je to jen ta tyčka a má závit, vidlice asi není součást balení ale tu bych stejně nechal nejspíš doma. Jen 64kč v Alze. Ne není to opět nějaká spolupráce nic domluveného. Ale pokud mě budou číst začínající rybáři alespoň budou vědět kde se porozhlédnout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář