Jdi na obsah Jdi na menu

TAK SVATEBNí ÚČAST SE BLÍŽÍ.

3. 7. 2021

Oblek mám hotový a dnes večer si ho vyzkouším už doma. Ale při zkoušce sedělo vše jak mělo. Takže nepředpokládám že by byl nějaký problém.

Včera jsme si byli sednout, já přítel, a ženich s nevěstou. Ženicha znám od základky a jeho snoubenku asi 4 roky. Konečně se poznali i s mou polovičkou. Několik let jsem mu říkal ať jde semnou když jsme se měli sejít. Nechtěl, nešel. Minulej rok jsme se byli projít u nich v Hosrivicích na ruzyňské letiště, bylo to fajn. Včera sem mu moc prostoru na výmluvy nedal ikdyž nechtěl tak šel, nejdřív že bude jen na chvilku ale pak jsme asi 2h seděli na zahrádce a kecali. I přez to že se mu nechtělo a nechtěl se moc dlouho zdržet si to nakonec užil.

Ješte vyvstalo několik otázek které musíme vyřešit ohledně naší účasti, musíme vyřešit jak tam dorazit a jestli tam budem přespávat. Svatba je ve 13h což je krásný čas. Ikdyby jsme jeli vlakem krásně to stihnem. Dokonce už moje polovička navrhovala že bychom tam jeli už v pátek a přespali tam, a porozhlédli by jsme se po okolí na procházku. Takže se těšíme až tam budem na obřad.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář