Jdi na obsah Jdi na menu

SPOLEČENSKÁ UDÁLOST

17. 6. 2021

Abych neměl blog jen o tom co mě štve na coronakrizi a na nesmyslech vlády tak swm chci taky napsat něco hezkého.

 

Kamarád ze základky se bude ženit a jsem i s přítelem pozván. Není to moje svatba ale jsem z toho nervózní jak ženich. Obleky co mám doma mi byli jestě před pár lety a asi 20ti kyli.

Objednal jsem si oblek nový na serveru onlinesekáč a když přišel, zjistil jsem že mají psané rozmery podle tabulky nikoli reálné. Takže je mi oblek vědší ale to nevadí s tím se dá alespoň pracovat, kdyby dorazil oblek menší tak to by se zachránit ani nedalo. Takže oblek si nechám zabrat a bude to v pořádku. Pak další věc, svatební dar, ale co koupit když už spolu bydlí a mají domácnost zařízenou, dostal jsem nápad, dar koupil a bylo mi řečeno, že netřeba dar. Že má učast a přátelství je dostačující ale už je koupeno a protože je to dar na svatbu ua měsíc nebudu zde uvádět co to je. Jen řeknu že je to užitečné a i přez to že to doma člověk má další se stejně hodí.

Je druhý den a já jedu za paní co mi zabere oblek, je to známá přítele, doufám že až ten oblek uvidí že mě nepošle někam. Oproti me je ten oblek opravdu velkej. Čeká mě měření asi na 15 minut a pak musím hned vyrazit do práce. Jelikož je teď i v noci vedro nespal sem uplně nejlíp a tohle velké cestování mi moc nepřidává. Na svatbu se ale tesím a jestli tam chci jít musím ten oblek nechat zabrat. Rozpočet nemáme nafukovací abych kupoval jeden oblek za druhým takže zabrat ho je jesiná možnost. Takže doufám že to bude vše nakonec v pořádku.proste ten oblek mi musí bejt. Dalsí variantou by bylo shámět jen kalhoty stejné k saku co mám doma, a to by byl nadlický výkon najít stejné a padnoucí a hlavně by to znamenalo další výdaj. Další možností by bylo pokusit se sám to zabrat ale to je pro mě velká neznámá, kalhoty bych asi zvládl ale sako? Pokud mi nic jiného nezbyde budu muset. Jsem přeci samouk.

Tak oblek sespendlen, já změřen, teď budu čekat na zkoušku horkou jehlou než se to finálně zašije. Kalhoty od obleku dostanou i očka na pásek protože na kalhotách chybí, ano je tam stahování pasu ale pro jistotu. Tak nezbývá než čekat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář